İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Büyükçekmece Spor Lisesi

İstanbul Erkekler Floor Curling Turnuvasında Gençlerimiz 2. Oldular..

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Öğrencilerimiz İstanbul Erkekler Floor Curling Turnuvasında ikinci Oldular..

Büyük başarılar küçük adımlar ile başlar. 2022-2023 Eğitim öğretim yılında faaliyete başlayan okulumuzun başarı yolculuğu, Yaşar Mert MATUS ve Cihan UÇAR'ın İstanbul Genelinde düzenlenen "Liseler Arası Floor Curling Turnuvası" ndan geldi. Oldukça çekişmeli geçen bu turnuvada öğrencilerimiz üstün performansıyla turnuva ikinciliği elde etmeyi başardı.

Diğer öğrencilerimizin bu tatlı rekabet ortamında kendilerini geliştirmelerini, sportif kabiliyetlerini arttırmaları noktasınde yeni hedefler geliştirmeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda; gerek ilimiz, gerekse de diğer tüm sportif faaliyetlere katılım sağlayarak başarılarımıza okul olarak devam edeceğiz.

Bu güzel başarı ile okulumuzu gururlandıran öğrencilerimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Yayın: 23.01.2023 - Güncelleme: 23.01.2023 15:08 - Görüntülenme: 167